Selvværd
Sikkerhed HandlekraftHar du nogensinde prøvet at "snakke dig selv til fornuft"?

Ja? Virker det? Måske på kort sigt - men har det langtidseffekt?

Kan du blive GLAD af at sige "hold så op med at pive" til dig selv?

Bliver du TRYG når du fortæller dig selv hvor latterlig din angst er?

Føler du dig SIKKER på din partner, fordi du skælder dig selv ud over at være jaloux?


Mit gæt er, at dit svar er et stort, rungende

NEJ!


Grunden til, at det ikke fungerer, er helt logisk og virkelig fornuftig.

Med negativ selvsnak sætter du nemlig to forskellige dele af hjernen op imod hinanden. Så uanset hvilken en der vinder, så er du stadig taber.


NeuroKommunikation™ for voksne består af tre forskellige discipliner:


1: Undervisning i at forstå og bruge hjernen og nervesystemet, så du udnytter de helt naturlige processer. Formålet er, at du forstår din egen hjerne.


2: En samtale som afdækker dine personlige mentale strategier - både dem du bruger til at fastholde dårlige følelser og dem du anvender, når du skifter til gode følelser. Formålet er at du opdager din egen handlekraft.


3: Øvelser af forskellig karakter, som er designet til præcis at tilgodese netop dine ønsker og strategier - vi laver øvelserne sammen, jeg beskriver dem og indtaler dem, og du anvender dem.


Undervejs følger vi op og justerer - lige indtil det hele sidder i skabet.

NeuroKommunikation™ for voksne er en logisk og rationel værktøjskasse, som sætter processer i gang, der tilgodeser din hjernes opdeling og funktion.


Vi spilder ikke tiden på lange samtaler om alt det svære, men sætter fokus på dine personlige, mentale strategier med det formål at optimere dem, så du producerer de tanker, tilstande og følelser, som gør dig stærk, tryg og handlekraftig.


Regn med at du skal bruge cirka to timer første gang - herefter vil der være korte opfølgninger i et overskueligt omfang.


Se kalenderen og bestil tid med det samme